Verzekeringen

 Meuris Assurantiën richt haar activiteiten zowel op particulieren als op het Midden en Kleinbedrijf. Door de bundeling van kennis en kunde is Meuris Assurantiën in staat zowel particulieren als bedrijven een nog completer en hoogwaardiger pakket financiële diensten aan te bieden, waarbij persoonlijke dienstverlening, het belang van de klant, te allen tijde voorop staat. Het bedrijf streeft er naar om duurzame relaties met haar klanten op te bouwen en zal zich daar ook optimaal voor inzetten.

Wij begeleiden klanten op het vaak complexe vak van schaderegeling.

De sterke punten van Meuris Assurantiën op een rij:

  • klantvriendelijk / klantgericht
  • periodiek relatieonderhoud
  • al uw polissen bij één kantoor
  • regelmatig geïnformeerd worden over marktontwikkelingen
  • snelle, adequate hulp bij schadeafwikkeling
  • partnership
  • goede bereikbaarheid

Meuris Assurantiën is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en voldoet aan alle verdere, door de wetgever gestelde eisen (zie ook onze Dienstenwijzer).

Particulier
Als onafhankelijke tussenpersoon kunnen wij bemiddelen voor diverse verzekeringsmaatschappijen, banken en financiële instellingen die op de Nederlandse markt actief zijn. Meuris Assurantiën helpt u bij het nemen van de juiste beslissing. Als onafhankelijk intermediair, zetten wij de zaken voor u op een rij en selecteren wij voor u de voordeligste premie tegen de beste voorwaarden.

Wat maakt een verzekering tot een goede verzekering? Een scherp geprijsde premie alleen is daarvoor niet voldoende. Het gaat u ook om de zekerheden die u voor deze premie geboden worden en om een snelle, correcte afwikkeling van eventuele schades. Meuris Assurantiën is een onafhankelijke adviseur, die over een ruime schaderegelingbevoegdheid beschikt. De verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken hebben hun betrouwbaarheid ruimschoots bewezen, ook als het op uitkeren aankomt. Dat werkt wel zo prettig.

Voor het berekenen van de verzekerde som voor uw opstalverzekering kunt u de herbouwwaardemeter gebruiken. Deze is te vinden onder formulieren. De inboedelwaardemeter kunt u bij ons opvragen via info [at] meuris.nl

Zakelijk
Meuris Assurantiën richt zich tevens op het Midden en Klein Bedrijf in de regio Ede en omstreken. Ondernemen betekent risico's nemen, maar om welke risico's gaat het eigenlijk in uw onderneming? Hoe kunt u die risico's het beste afdekken en welke preventieve maatregelen neemt u? Bij professioneel risicobeheer komt meer kijken dan het sluiten van een betrouwbare verzekering voor brand, inbraak of bijvoorbeeld aansprakelijkheid. Meuris Assurantiën begint altijd eerst met een grondige risico-analyse. Op basis daarvan adviseren wij u over de mogelijkheden in uw situatie, zodat u in staat bent een goed onderbouwde keuze te maken.

Tevens wordt met u een afspraak gemaakt over hoe vaak per jaar wij de zaken persoonlijk bespreken met u. Afhankelijk van de relatie, wisselende omstandigheden, komen wij drie a vier maal per jaar langs. Graag maken wij met u een afspraak voor een uitgebreide risicoanalyse.

Employee benefits als secundaire arbeidsvoorwaarde.

In de huidige krappe arbeidsmarkt kan employee benefits worden ingezet als instrument voor het werven en behouden van werknemers. Professionele employee benefits zijn veelomvattend. U kunt onder andere denken aan een goede pensioenvoorziening met ruimte voor individuele wensen, een bedrijfsspaarregeling of collectieve verzekeringen voor bijvoorbeeld ziektekosten. Tot de mogelijkheden van employee benefits behoren ook voorzieningen waardoor uw werknemers via het bedrijf een gunstige autoverzekering kunnen afsluiten. MeurisAssurantiën is door jarenlange ervaring goed op de hoogte van alle mogelijkheden. Wij bouwen graag samen met u aan een arbeidsvoorwaardenpakket dat aantrekkelijk voor uw werknemers én financieel verantwoord voor u als werkgever is.

Nadere kennismaking of heeft u nog vragen ?

Meuris Assurantiën combineert deskundigheid met persoonlijke aandacht voor uw specifieke situatie. Wilt u meer over onze dienstverlening weten, of heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Wij staan graag voor u klaar.

Formulieren

Contact
Meuris Assurantiën BV
T. 0318-672600
info [at] meuris.nl
www.meuris.nl

Terug naar begin

KEUS BEDRIJFSMAKELAARDIJ BV
ARTHUR KOOLKWARTIER 73
6711 VH EDE
TELEFOON 0318 615 442
keusbog [at] makelaardij.com

Wilt u door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.