Diensten

Commercieel vastgoed is een vak apart. Dat weten wij heel goed; wij hebben ons niet voor niets gespecialiseerd. In onze werkwijze kiezen wij heel bewust voor een partnerschap; het creëren van het optimale traject met de beste match en het beste resultaat. Onze kennis, kunde en ervaring helpen ons daarbij, net als ons uitgebreide netwerk. Veel van onze klanten kennen wij al jaren. En dat is niet voor niets.

Wij werken zowel met als voor vastgoedontwikkelaars, eindgebruikers, particuliere beleggers, institutionele beleggers en woningbouwverenigingen.

Aankopen en verkopen van bedrijfspanden, kantoren en winkels

In trajecten rondom het aankopen en verkopen van commercieel vastgoed kijken wij graag naar creatieve oplossingen. Wij adviseren over het meest optimale traject, passend bij het object en de wensen van onze klant.

Door onze kennis van de markt en de regio te combineren met ons netwerk, komen wij vaak tot verrassende matches die nog niet bekend zijn op de markt. Proactief meedenken en persoonlijke communicatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Huur en verhuur van commercieel vastgoed

Kopen werkt anders dan huren. Het betreft heel andere trajecten. Er heerst een andere dynamiek, er zijn andere spelers en zo ook andere spelregels. En ook deze markt kennen wij als onze broekzak.

Of wij nou gaan verhuren of aanhuren; wij kijken altijd naar de lange termijn. Want pas dan zijn wij echt van waarde voor onze klant. En pas dan is onze klant echt tevreden. Wij adviseren graag over de vormgeving van een succesvol traject en de invulling van de wensen. Uiteraard doen wij ook de onderhandelingen en verzorgen wij de contracten.

Beleggingen

Wij kennen de markt door en door. Keus Bedrijfsmakelaardij heeft een sterk, landelijk, netwerk. Daarbij werken wij “onder de radar": Uw proposities worden met zorg en uiterlijk vertrouwelijk behandeld. Koop- en verkoop aan partijen geschiedt in nauw overleg met de opdrachtgever.

Kortom: wij hebben goed zicht op de markt. En dat zorgt ervoor dat wij onze klanten uitstekend kunnen adviseren over hun beleggingsportefeuille. Wij kennen onze klanten allemaal persoonlijk, dat helpt natuurlijk ook. Wij adviseren dan ook proactief en het liefst in een persoonlijk gesprek.